Nieuwe ouders

Om nieuwe ouders, die geïnteresseerd zijn in de Hildegaertschool, meer te vertellen over wat er achter onze missie (…oog voor jou!) schuil gaat, zijn er informatieochtenden in school. Als u hier klikt, krijgt u de flyer te zien.

We willen deze ouders een goed beeld geven van het plezier in het leren dat kinderen op de Hildegaertschool hebben.
Kinderen uit groep 8, ouders uit de MR en leerkrachten houden samen een presentatie en verzorgen een rondleiding.

Wilt u voorafgaand op of aansluitend aan een bezoek contact met een ouder uit de MR, kunt u contact opnemen met mw. Helen Siebelhoff, via de mail.  Als u al een keuze gemaakt heeft en uw kind op de Hildegaert wilt opgeven, kunt u het inschrijfformulier downloaden via deze link

Deze ochtenden starten om 9.00u. en duren een uurtje. U bent vanaf 8.45u. welkom voor een kopje koffie. We geven u dan een presentatie van met name de eerste leerjaren op onze school. U kunt zich voor deze ochtend via de mail opgeven. Uiteraard kunt u ook een persoonlijke afspraak maken met de directie.

Op de volgende data vinden er  een info-ochtenden plaats:

13 september 2018

30 november 2018

8 februari 2019

11 april 2019

21 juni 2019

Als u dat wenst, kunt u ook de schoolgids lezen, deel 1 voor de inhoudelijke kant en deel 2 voor de praktische kant.

De rijksoverheid heeft een gids uitgegeven voor ouders van kinderen die voor het eerst naar school gaan. Hierin staat veel interessante informatie, die voor u van belang kan zijn. U kunt die gids hier downloaden.